nieuwbouw
verbouw
agrarische bouw
betonbouw
utiliteitsbouw

OVER BOUWBEDRIJF REUSEN

Het in 1922 opgerichte familie bedrijf staat onder leiding van de derde generatie Reusen.

Door de jarenlange ervaring en een team van kundige, vakbekwame medewerkers kunnen wij al uw bouwwensen realiseren. Wij onderstrepen de kleinschaligheid. Op deze wijze blijven we nauw bij onze projecten betrokken en kunnen we tijdig inspelen op de wensen van de klant.
Door de jarenlange ervaring is het bouwbedrijf inmiddels van alle markten thuis. Van oudsher zijn we actief in de agrarische sector, hoofdzakelijk met het bouwen of uitbreiden van varkens- en rundveestallen.

Een nieuwe woning is voor toekomstige bewoners geen dagelijkse aangelegenheid. Zo heeft iedereen zijn eigen specifieke woonwensen en idee├źn. Door een flexibele instelling en korte lijnen binnen de organisatie weet bouwbedrijf Reusen dit voor u te realiseren. Aangesloten bij Bouwgarant staan wij voor kwaliteit en service bij ieder bouwproject.

Ook voor verbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Wensen worden vertaald in concrete plannen. Wij regelen voor u de tekeningen, bouwaanvragen en bouwvergunningen. Alles om er voor te zorgen dat uw wens werkelijkheid wordt.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in de betonbouw en het bouwen van kelders. Deze worden gerealiseerd voor particuliere opdrachtgevers maar ook voor collega aannemers.

Utiliteitswerken op allerlei gebied, zoals bedrijfshallen, kantoren en scholen worden ook gerealiseerd.

Ook zijn wij een erkend leerbedrijf, zodat wij jongeren kunnen opleiden voor een functie in de bouw.

© 2023 Bouwbedrijf Reusen - Privacy Statement - webdesign: Web & Print Varsseveld